MarMar

MarMar er et dansk baby- og børnetøjs mærke, der laver sofistikerede kollektioner af klassisk luksus blandet med fede detaljer til både drenge og piger. 

MarMar forstår at lave tøj med et twist, som gør tøjmærket til noget helt særligt. Dertil er alt tøjet fremstillet af materialer af højeste kvalitet med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

Hos Olila har vi nøje udvalgt nogle de skønneste produkter fra Marmar til dit barn.

Viser 1–80 af 121 resultater

MarMar: Klassisk luksus lavet til at holde

Marmar blev etableret i 2008 af danske designer Marlene Holmboe med den vision, at hendes tøjmærke skulle producere tøj, der giver mening, og som er langtidsholdbart – både i design og brug.

Det er blevet til to hovedkollektioner om året – forår/sommer og efterår/vinter – hvert år siden da. Derudover udgiver MarMar også nogle enkelte kollektioner i løbet af året som supplement til hovedkollektionerne.

MarMar producerer primært alt deres tøj i Europa, uden skadelige stoffer eller behandlinger. Hele 70% af deres nuværende produktion er OEKO-TEX STANDARD 100 certificeret, og de har en mission, om at det tal skal blive højere.

Ikke nok med at MarMar designer og producerer luksus børnetøj med omtanke for miljøet og et ønske om en bæredygtig fremtid, så opretholder Marmar det også gennem både produktion og transport, som altid forgår med omtanke og hensyn til miljøet.

 

MarMar: Bæredygtigt tøjmærke til hverdag og fest

Alle MarMars kollektioner indeholder alt, hvad du skal bruge for at fuldende dit barns garderobe. De laver alt både til hverdag og fest, og det er af fantastisk kvalitet og i farver, der passer på til alle sæsoner.

Hvad enten du er på udkig efter basiselementer til dit barns garderobe i god kvalitet, varmt overtøj til vinteren eller du måske mangler børnetøj til mærkedage, så har vi lige det fra MarMar, du søger.

MarMar er særlig kendt for deres leopard print, som du kan få på næsten alle typer af tøj fra MarMar. Hos Olila kan du bl.a. købe denne fine kjole med det klassiske leo print.

Men MarMar er meget mere end deres leo print. Alt deres tøj er æstetisk og kommer i moderigtige farver med fantastiske snit, udformninger og designs. Og du kan sammensætte hele dit barns garderobe kun med tøj fra MarMar. De designer og producerer nemlig alt fra bodystockings, heldragter, elefanthuer, bukser, t shirts, kjoler, trøjer og meget mere. Tag et kig rundt på vores side og find lige det, du har brug for. Vi har også tit gode ting fra Marmar på tilbud.

 

MarMar: Børnetøj fra en forældre til en anden

Malene Holmboe, der selv er mor til tre børn, havde en vision om at skabe noget børnetøj, der skulle være særligt holdbart, hvilket man kan argumentere for, er en af de vigtigste egenskaber, børnetøj skal have. Det lykkedes hende. Marmar er skabt og produceret til at kunne holde til leg i alt slags vejr, og en tur i vaskemaskinen bagefter, når det er blevet beskidt. Dertil er det blødt og behageligt og giver dit barn, de bedste præmisser for frit at kunne bevæge sig og lege godt.

 

MarMar: Bæredygtigt tøj for en bæredygtig fremtid

Du kan også trygt købe MarMar, da tøjmærket gør sit for en grønnere fremtid. Størstedelen af de materialer, børnetøjet fra MarMar er lavet af, er nemlig produceret inden for Europas grænser, uden nogen former for skadelige stoffer, der kan skade miljøet. 

Størstedelen af MarMars kollektion bærer OEKO-TEX Standard 100-certifikatet, som er et certifikat for, at produktionen af børnetøjet skåner miljøet. Kravene for at opnå certifikatet opretholder og overgår til dels selv de højeste krav til miljøhensyn. 

Men dette certifikat er ikke nok for MarMar. De har en vision og fortsætter med at gøre deres mærke mere og mere bæredygtigt. Hele deres miljøvenlige fokus rækker dybere end blot produktionen og omfatter også den måde, de transporterer deres tøj på. 

 

Køb MarMar allerede i dag hos Olila!

Når du har fundet det du og dit barn skal bruge og fortjener, så sørger vi hos Olila for lynhurtig og nem levering – med fri fragt, hvis du køber for over 400 kr. Det betyder at du kan forvente at få dine MarMar produkter leveret allerede efter 1-2 hverdag.

Vi går meget op i at have tilfredse kunder, og vi er meget glade for at se, at vores kunder hidtil har været meget tilfredse. Du kan se, hvad vores kunder siger om os på her på Facebook her. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om din ordre eller vores produkter. Du kan få fat i os på telefon: 5353 9796, mail: kontakt@olila.dk eller direkte på vores hjemmeside her.