Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt over 399kr.

Fortrydelsesret og garanti

Du kan hente returseddel her

Fortrydelsesret

Du har som kunde ved olila.dk ret til 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varerne, dette i følge Forbrugeraftaleloven. Hvilket betyder, at har du købt en vare via internettet, kan købet fortrydes inden for 14 dage.

Varen som returneres skal være ubrugt og i original indpakning. Fortrydes et varekøb og returneres en vare skal du selv afholde udgifterne til returneringen. Du er ligeledes personlig ansvarlig for risikoen af returnering, hvilket bl.a. omfatter hvis et produkt bliver beskadiget eller væk under transporten. Gem derfor eventuel kvittering for afsendelse.

For at fremme returneringsprocessen, bedes du ved returnering udfylde vores returseddel, dette er dog ikke et krav, men kan nedsætte ekspeditionstiden. Find denne under “returseddel”.

Vi betaler din købspris tilbage inden for 14 dage, når varen er modtaget ubeskadiget og ubrugt. Refunderingen vil ske til samme betalingsmiddel, som du brugte under købet af varen, med mindre du udtrykkeligt har oplyst os om andet.

Hvis en pakke returneres, fordi man ikke har afhentet sin pakke fra fragtfirmaet eller nægtet modtaget, trækkes der et behandlingsgebyr på op til 50 kr. for almindelige pakker.

Den betalte porto refunderes ikke.
Ved returvarer hvor købet har opnået fri fragt – trækkes der et gebyr til dækning af fragt på 29 kr. for almindelige pakker.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, disse vil blive nægtet modtaget og dermed returneret til afsenderen.

Bemærk! DAO leverer uden for vores åbningstider, derfor er det ikke muligt at returnere med DAO.
Vi godkender kun returneringer med Postnord, GLS eller i vores fysisk butik.

Varer bedes returneret til:

Olila dk ApS
Kongensgade 94
6700 Esbjerg

Garanti & reklamationsret

Når du handler på Olila, har du i følge købeloven 2 år reklamationsret. Alle garantier gælder i Danmark.

Garantien omfatter udelukkende fabrikations- og materialefejl, hvilke var på produktet ved levering eller som er opstået under normal anvendelse. Fejlen på produktet skal meddeles til Olila og returneres hurtigst mulig efter fejlen er opdaget og senest 2 måneder efter købet.

Hvis Olila vurderer at fejlen er en fabrikationsfejl, tilbyder Olila gratis reparation, ombytning eller pengene retur afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten gælder ikke hvis Olila ikke finder nogle fejl på varen, samt hvis du selv har forårsaget skaden eller produktet er brugt uhensigtsmæssigt. Fejl opstået på grund af forkert brug, almindelig slidtage eller manglende vedligeholdelse dækkes ej af reklamationsretten.

I tilfælde af reklamation skal du kunne fremvise din faktura, hvilken gælder som garantibevis, gem derfor denne.

Når reklamationen er berettiget dækker Olila dækker rimelige fragtomkostninger. Dette vil typisk være den billigste forsendelsesform, hvilken oftest er brevforsendelse.
Varen skal altid sendes i forsvarlig emballage og du skal kunne fremvise en kvittering for afsendelse, så vi har mulighed for at tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Olila, skal altid kontaktes, hvis du ønsker at gøre brug af reklamationsretten, inden varen returneres.

Udfyld og med send retursedlen for at nedsætte behandlingstiden.

Henvend dig til kundeservice på kontakt@olila.dk ved yderlig spørgsmål.

Returnering af produktet skal ske til:

Olila dk ApS
Kongensgade 94
6700 Esbjerg

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, disse vil blive nægtet modtaget og dermed returneret til afsenderen.

Butik

  • Kongensgade 94, 6700 Esbjerg

  • CVR. 42869643

  • Mandag - torsdag: 10.00 – 17.30

  • Fredag: 10.00 - 18.00

  • Lørdag: 10.00 - 15.00

Kontakt

Nyhedsbrev

e-mærket

Copyright 2022 © Olila

0